Onze Strategie

Onze Strategie

Onze Strategie

DOEL

Het beleggersrisico te minimaliseren en het rendement van de beleggings middelen te maximaliseren, waarbij de financiële prestaties van de doelbedrijven worden gemaximaliseerd. Dit zijn die 20% van alle ondernemingen die hun eerste 5 jaar hebben overleefd en het potentieel hebben om een ​​van de slechts 20% te worden die hun volgende 5 jaar periode succesvol kunnen overbruggen, of al in hun 3e 5 jaar periode van succesvol functioneren zitten.

FASE I

Sluit een geheimhoudingsovereenkomst met de doorgewinterde ondernemer-eigenaren van het doelbedrijf.

FASE II

Analyseer de balans en winst & verliesrekening van de afgelopen 4 jaar. Voer deze cijfers door ons eigen analyse-software en interview alle belanghebbenden in het doelbedrijf. Dit is een tweedaags proces. Presenteer deze analyse aan alle aandeelhouders van het bedrijf. Deze Consultant service wordt gratis aangeboden en zal de financiële en procedurele tekortkomingen van het bedrijf aantonen om zodoende vele toekomstige verloren winsten te vermijden.

FASE III

Als het doelbedrijf solide financiële gezondheid en groeipotentieel vertoont, zullen wij als Partners voorstellen de mogelijkheid van een Virtuele Fusie te onderzoeken in de vorm van een coöperatief agglomeratiemodel. Dit partnerschapsmodel heeft tot doel de marktwaarde van het bedrijf aanzienlijk te vergroten door de typerende MKB bedrijfsrisicos aanzienlijk te verminderen (de-riskeren) en daarmee een aantrekkelijk doel te worden voor prive-kapitaal-investeerders.

FASE IV

Als het doelbedrijf de verloren winst kwesties van onze analyse wil oplossen en daarbij een relatie met ons als Partners wil aangaan, dan zullen wij - na verder en dieper gaand onderzoek - het bedrijfsmanagement helpen deze problemen op te lossen, wat uiteraard zal leiden tot grotere financiële gezondheid en winstgevendheid. Wij zullen dan de geschetste diensten uitvoeren als Partner-investeerders, en worden vergoed met aandelen in het bedrijf.

FASE V

Na beëindiging van het winstherstelproces en / of agglomeratie zullen wij, als Investeerders, de ontvangen aandelen aan de huidige eigenaren verkopen tegen een koers die gebaseerd is op de verbeterde bedrijfswaarde, of zullen de aandelen behouden en mogelijk meer middelen in de onderneming investeren.

Lees verder ...