Onze Strategie

Onze Strategie

Onze Strategie

DOEL

Het beleggersrisico te minimaliseren en het rendement van de beleggings middelen te maximaliseren, waarbij de financiële prestaties van de doelbedrijven worden gemaximaliseerd. Dit zijn die 20% van alle ondernemingen die hun eerste 5 jaar hebben overleefd en het potentieel hebben om een ​​van de slechts 20% te worden die hun volgende 5 jaar periode succesvol kunnen overbruggen, of al in hun 3e 5 jaar periode van succesvol functioneren zitten.

FASE I

Sluit een geheimhoudingsovereenkomst met de doorgewinterde ondernemer-eigenaren van het doelbedrijf.

FASE II

Analyseer de balans en winst & verliesrekening van de afgelopen 4 jaar. Voer deze cijfers door ons eigen analyse-software en interview alle belanghebbenden in het doelbedrijf. Dit is een tweedaags proces. Presenteer deze analyse aan alle aandeelhouders van het bedrijf. Deze Consultant service wordt gratis aangeboden en zal de financiële en procedurele tekortkomingen van het bedrijf aantonen om zodoende vele toekomstige verloren winsten te vermijden.

FASE III

Als het doelbedrijf solide financiële gezondheid en groeipotentieel vertoont, zullen wij als potentiële Partners voorstellen de mogelijkheid van een Virtuele Fusie te onderzoeken in de vorm van een coöperatief agglomeratie model. Dit partnerschapsmodel heeft tot doel de marktwaarde van het bedrijf aanzienlijk te vergroten door de typische MKB bedrijfsrisicos aanzienlijk te verminderen (de-riskeren) en daarmee een aantrekkelijk doel te worden voor prive-kapitaal-investeerders.

FASE IV

Wanneer de Virtual Merger is uitgevoerd en het doelbedrijf een relatie met ons als Partners / Investeerders / Consultants wil aangaan, zullen wij, alleen na verder en diepergaand onderzoek, het bedrijfsmanagement helpen de problemen vermeld in onze analyse op te lossen, wat uiteraard zal leiden tot grotere financiële gezondheid en winstgevendheid. Onze vergoeding zal zijn in aandelen van het coöperatieve agglomeratie bedrijf, op basis van de verbeterde bedrijfswaarde.

FASE V

De introductie van ons unieke systeem van oneindige verbetering van de winst: Agglomeration 2.0, 3.0 en 4.0.

Lees verder ...